"Als een kind vertrouwen krijgt, dan durft het weer iets uit te proberen. En kan dan ook trots zeggen: kijk eens, dit heb ik geleerd!"

Hona Ergotherapie werkt, voor kinderen en ouders!

 

Het beste resultaat wordt bereikt als de kinderen oefeningen krijgen die leuk zijn en hen direct iets opleveren. Mirjam Hofstede van Hona ergotherapie is een ervaren ergotherapeut en is een specialist in het vinden van de juiste oefeningen, die passen bij de belevingswereld van het kind. Ze is een meester in het motiveren van kinderen.


Samen werken met het kind

Hona maakt gebruik  van een speelgerichte therapiebenadering waarmee de ontwikkeling van vaardigheden kan worden verbeterd.Het kind heeft succes ervaringen nodig om zich te ontwikkelen en de uitdagingen van het leven aan te gaan.

 

Samenwerken met opvoeders
Ergotherapie is het meest effectief als er ook nauw wordt samengewerkt met de mensen die dagelijks met het kind te maken hebben, zoals de ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vaste oppas of leerkrachten. Zij worden betrokken bij de therapie en krijgen instructies hoe ze thuis of op school kunnen blijven oefenen.

 

Over Mirjam Hofstede                                                                                  
Sinds 1986 heb ik als ergotherapeut gewerkt  in de psychiatrie, de volwassen- en kinderrevalidatie, medisch kinderdagverblijf en in speciaal onderwijs. In november 2012 ben ik mijn eigen praktijk gestart als ergotherapeut en Journey practitioner ( 2007). Bij een hulpvraag kijk ik naar de praktische gevolgen en wat dit betekent voor het kind de ouder en het gezin. Mijn aanvulling als Touch for Health en Journey practitioner is een waardevolle, omdat ik verder kijk dan alleen de hulpvraag. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan die ik combineer Dit komt in mijn hele benadering tot uitdruking.In 2018 heb ik de kinderergotherapie opleiding afgerond.

 

Hona Ergotherapie is aangesloten bij:


Kennismaken?
Bel of mail Mirjam Hofstede van Hona Ergotherapie. 


 

 


 

Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Neem dan vrijblijvend contact op met Hona Ergotherapie om de situatie door te spreken.

 

>> Contactinformatie

Hona ergotherapie

 

biesdelselaan 17b

6881 CA Velp

T: 06 130 42 067

info@hona-ergotherapie.nl