Nieuws

 

Directe Toegankelijkheid Ergotherapie( DTE)  bij Hona Ergotherapie.

 

Het is mogelijk om zonder een verwijsbrief van (huis)arts of specalist een afspraak te maken bij Hona Ergotherapie.De ergotherapeut zal een korte screening ( 15 minuten) bij u afnemen om  te kijken of zij de juiste therapeut is voor uw hulpvraag.

 

CZ stelt als enige zorgverzekeraar een verwijzing van (huis) arts, specialist verplicht. Check uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

 

 

 

Website Hona ergotherapie online 

 

Vanaf juli 2014 heeft Hona ergotherapie uit Velp een website. Mirjam Hofstede, ergotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, is trots op het resultaat: "De website is open, lekker fris en heeft een positieve uitstraling. Zo werk ik ook: ik ga uit van de mogelijkheden van kinderen, en ik benader ze met een open houding. Ik geef ze vertrouwen, waardoor ze weer durven te oefenen en dingen uit te proberen. Net zolang tot het lukt en ze trots kunnen vertellen aan hun ouders: "Kijk eens, dit kan ik nu ook!"

 

Mirjam Hofstede,

eigenaar Hona Ergotherapie, Velp.

 

 Kinderergotherapie specialisatie

 

Mirjam Hofstede heeft de kinderergotherapie opleiding afgerond.                                                          

Ze heeft zich verdiept in de problematiek die het kind ervaart om zich te kunnen concentreren op een taak en het motiveren van het kind.

 

 

 

 

Hona ergotherapie

 

biesdelselaan 17b

6881 CA Velp

T: 06 130 42 067

info@hona-ergotherapie.nl